Sonja Schaap

Partner Vrouwen in Business | Sonja Schaap

Ik ben Sonja Schaap, al ruim 13 jaar trotse eigenaar van Reflectit | Communicatiepartners.

Als communicatiepartner help ik ondernemers van klein mkb om communicatie als belangrijke succesfactor op een professionele manier in te zetten voor hun bedrijf.

 

Praktische aanpak voor meer zichtbaarheid

Met de praktische aanpak die ik in de afgelopen jaren heb ontwikkeld, bepaal je in 3 overzichtelijke stappen wie je bent (positioneren), welke communicatiemiddelen passen bij jouw unieke (bedrijfs)karakter (professionaliseren) en hoe je dat de wereld het beste kunt vertellen (profileren). Omdat je communicatie bij jou past, gestructureerd is en 1 verhaal vertelt, ben je optimaal zichtbaar. Met als resultaat: de leukste klanten, meer omzet en meer succes!

 

Mijn eigen boek over ‘Profileren vanuit karakter’

Begin 2018 ging een langgekoesterde droom in vervulling: het uitbrengen van mijn eigen boek. In Profileren vanuit karakter deel ik mijn persoonlijke ervaringen en geef ik je een heleboel praktische tips om direct zelf aan de slag te gaan met jouw positionering, professionalisering en profilering. Een handig boek dat je in duidelijke stappen helpt bij de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 

Kennismaken? Laten we een koffiedate plannen!

 

Sonja Schaap

Communicatiepartner voor klein mkb &
Specialist in Onderscheidend Profileren

 

06-30364433

Email

Website