Sandra de Bruyne

Praktijk Modesto

Een verlieservaring heeft grote gevolgen voor je dagelijks leven. Niet alleen een recente verlieservaring. Ook een ingrijpende verlieservaring van langer geleden, bijvoorbeeld uit je kindertijd, kan een enorme impact hebben op de rest van je leven. Door met inzicht naar je persoonlijke levensverhaal te kijken en naar je eigen gedrag in het hier en nu, krijg je weer grip op je leven. Je komt tot rust en gaat minder piekeren en malen.

Door met mildheid samen te kijken naar je gedrag, samen te ontdekken en begrijpen waarom je doet zoals je doet, verweef je de gebeurtenissen – groot of klein – in je levensverhaal. Ik voel mij bevoorrecht dit mooie maar vaak o zo moeilijke proces te mogen begeleiden. Ik voel me elke keer weer dankbaar dat ik een stukje op je pad mag meelopen. Het pad door het land van rouw.

Ik ben het helemaal eens met de uitspraak van Sören Kierkegaard, een Deens filosoof (1813-1855)

“Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd”.

Tel: 06 464 123 85

Email

Website

 

 

Partner Vrouwen in Business | Sandra de Bruyne