Petra de Weert

PauwerSupport | Totaalmetamorfose

Wie ik ben.

Mijn naam is Petra de Weert, ik ben getrouwd met Fons en woon in Roosendaal. Na 2 zware burnouts en de 3e op komst heb ik besloten het roer 180 graden om te gooien.  Van Acquisiteur bouw en projecten heb ik mij omgeschoold tot breindata-analist én levensgenieter! We gaan graag én vaak op vakantie met onze caravan en zijn met regelmaat te vinden in de Roosendaalse restaurants.

Na- en tijdens mijn studie (als kennisjunk houd het leren nooit op) ben ik in 2012 mijn metamorfose-praktijk PauwerSupport gestart. Hierin houd ik mij bezig met de “totaalmetamorfose” van mijn klanten door zichtbare verbeteringen aan te brengen aan hun binnen- én buitenkant.

 

Hoe ik je kan helpen.

Door jou je “oorspronkelijke veerkracht” weer terug te geven! Maar wat is dan die “oorspronkelijke veerkracht?’ Misschien kun jij je nog herinneren hoe je vroeger in je jongere jaren was? Voordat het leven klappen uitdeelde.  Vrij in je doen en laten zonder remmingen, twijfels of angsten. Onbezorgd lachen, zingen, dansen… Onderzoekend en verwonderend de wereld verkennen.  Wanneer je “je oorspronkelijke veerkracht” weer terug hebt, ben jij vrij van belemmerende overtuigingen en innerlijke saboteurs.  Je hebt meer energie en focus, voelt je zelfverzekerder en kan weer van het leven genieten. Kortom; de beste versie van jezelf!

 

Waar ik blij van word.

De “uit het hart gesproken dankjewel” van mijn klanten, omlijst met een warme glimlach en ogen die weer stralen! Op een goede 2e plaats volgt een goed gesprek vergezeld van een heerlijk glas wijn.

 

Mijn motto is.

“Don’t die with your music still in you! “Een prachtige quote van Wayne Dyer, tevens vermeld op de achterzijde van mijn visitekaartje. Het leven is té kort en waardevol om niet te genieten en écht alles eruit te halen wat erin zit!

 

Hoe je mij kunt bereiken?

E-mail

Website

Tel: +31 (0)6 493 60 852

LinkedIn

Facebook