Monique le Grand

Monique Le Grand - Time2heal
Time2heal

Time2heal

Lieve ondernemende vrouw,

Heb jij ook wel eens een dipje? Zo’n periode waarin dingen niet lopen zoals je zou willen? Soms werkt je lijf even niet goed mee, word je gehinderd door een emotioneel stuk of raak je mentaal overbelast.
Normaal gesproken kom je daar prima doorheen op eigen kracht, met hulp van je familie, vrienden of medische ondersteuning. Is het erger dan neem je even afstand van alles om je batterij weer op te laden.

Een enkele keer is er meer nodig je leven weer op de rit te krijgen. In die gevallen brengt energetische therapie uitkomst. Hiermee stimuleer je je zelfgenezend vermogen en maak je ruimte voor inzichten van diep binnenin je. Dat is wat we spiritualiteit noemen, contact maken met je onderbewuste en van daaruit groeistappen zetten.

In mijn praktijk gaan het energetische en spirituele hand in hand en dat maakt mijn werk zo leuk! Toch is het lastig uit te leggen wat ik precies doe. De makkelijkste manier om je dat duidelijk te maken, is je het te laten ervaren.

Daarom bied ik speciaal voor jou als lid van Vrouwen in Business mijn diensten aan voor €98 per sessie i.p.v. mijn normale €114.

Wil je van deze aanbieding gebruik maken, dan nodig ik je uit op mijn website het contactformulier in te vullen. Voeg aan je naam VIB toe, dan weet ik voldoende en heb je recht op die korting.

Je vindt me onder www.time2heal.nl en op de Bredaseweg 79 in Roosendaal. Graag tot ziens.