Margreet Bouwmeester

Alona voor Paard en Mens | Alexander Techniek  

In 1999 ben ik mijn droom gevolgd en mijn Bedrijf Alona voor Paard en Mens gestart en in 2006 ontslag genomen als Project controller bij ProRail.

Dit na 32 dienstjaren. Vele jaren heb ik over de wereld gereisd en paardrij instructeurs opgeleid in Centered Riding, een methode die gaat over de beweging van de ruiter.  

Dit bracht me bij Alexander Techniek een meer dan 100 jaar oude leermethode voor bewustwording.  De full time opleiding tot teacher heb ik in 2017 afgerond en mijn post graduatie in Boston en LA gevolgd.

Sinds vorig jaar heb ik een praktijk Alexander Techniek in Roosendaal in een historisch pand in de Molenstraat. Alexander Techniek is een praktische leermethode voor bewustwording van beweging.  Het is zelfs meer dan dat.Je leert terug te gaan naar wie je werkelijk bent.  In mijn praktijk leer ik je met subtiele aanraking en daarnaast ‘n door jou gekozen activiteit hoe je optimaal je lichaam kunt inzetten waardoor pijnklachten voorkomen kunnen worden of verdwijnen.

Ik leer je te zijn wie je werkelijk bent met de Alexander Techniek. 

Ik geef workshops op locatie. Op bedrijven voor ziekteverzuimpreventie en zelfverzekerder presenteren en op stallen aan Instructeurs en ruiters wereldwijd.

Wil je in direct contact komen met Margreet

Mail

Website en Website

Partner Vrouwen in Business | Margreet Bouwmeester