Margit

Brain-Care

Wie ik ben

Ik ben een pragmatisch ingestelde vrouw met een sterk coachings-  en inlevings- vermogen, die kwaliteitsgericht werkt en multidiciplinair kan denken. Ik heb een brede achtergrond, maar mijn uitdaging en passie ligt bij kinderen. Ook ben ik  een vrouw van middelbare leeftijd, die allergisch reageert op labels en diagnoses. Als ik in mijn kleding labels voel word ik letterlijk gek, maar dit heb ik ook als iemand zegt dat hij/zij een  diagnose heeft.  In mijn situatie wel heel uniek, want mijn moeder, nu 82 jaar, heeft al 30 jaar de diagnose Bipolaire persoonlijkheidsstoornis, mijn man 60 jaar waarmee ik bijna 40 jaar getrouwd ben, diagnose syndroom van  Asperger (autisme).  De labels uit mijn kleren verwijder ik, maar laten we dit ook bij de diagnoses doen. Ieder mens is uniek met zijn eigen kwaliteiten en talenten. Dit verdienen ze.

Hoe ik je kan helpen

Ik ben een  spin in het web. Ik heb korte lijnen  met diverse personen en organisaties binnen de gezondheidszorg, die een brede kijk op zaken hebben. Allen hebben een gedegen aanvullende opleiding. Ik ben enthousiast en begaan, k wil helpen, zodat ook bij jou of jullie de diagnose niet doorslaggevend is. Mijn vasthoudendheid, ervaring en kennis zorgen voor mogelijkheden en hopelijk tot oplossingen.

Waar ik word ik blij van   

 Kinderen die vrolijk blij, opgewekt en enthousiast buiten spelen, zonder oordeel,  zonder aanname,  zonder label en  zonder diagnose,  maar gewoon als hunzelf  met hun eigen kwaliteiten en talenten.

Mijn motto is…

Een wereld zonder diagnose, kijken naar eigen kwaliteiten en talenten. van briesen naar bruisen gaan zonder medicatie.

Dit kan echt.

Hoe je mij kunt bereiken

Op mijn vast telefoonnummer 01647229080  wordt opgenomen door office centra of mobiel 063952383 wordt opgenomen door mezelf.

Website

E-mail