Mandy Voncken

Partner Vrouwen in Business | Mandy Voncken

Al bijna 10 jaar ondersteun ik zzp-adviseurs, coaches en trainers bij het krijgen van meer klanten, omzet én veel meer vrijheid!

Het is voor mij de uitdaging om mijn klanten te laten zien dat zij met de juiste mindset, kennis en vaardigheden wel een succesvol bedrijf kunnen creëren.
 

Ik help je graag bij het kiezen en concreet samenstellen van een passend businessmodel én laat je zien en ervaren welke stappen er nodig zijn om meer voldoening uit je bedrijf te halen. Vanuit focus en rust. Iets wat ik iedere ondernemer gun!
 

Als ervaren trainer, ondersteun ik ook graag bij het praktisch ontwerpen, presenteren en verkopen van je eigen aanbod! Zo kan je naast 1 op 1 coaching/advies ook met groepen aan de slag, jouw klanten veel langer behouden en het inkomen verdienen dat je waard bent!

En dat op een manier die je maximale vrijheid geeft voor andere leuke dingen in het leven.
 

Naast mijn gezin en bedrijf heb ik een enorme passie voor reizen en zingen en sta ik geregeld als zangeres op het podium.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een hoog actie-gehalte.

Wat mij betreft geldt: erover praten is niet genoeg, ga het maar doen!Ben jij een ambitieuze ZZP-adviseur, coach of trainer?!

Én, ben jij klaar om meer klanten te krijgen en meer te verdienen?

Download dan via onderstaande link mijn gratis ebook ‘Hoe je alle klanten krijgt die je nodig hebt’ en abonneer je vrijblijvend op mijn motiverende mail.

 

Wil je direct in contact komen met Mandy?

Website

Email