Linda Rens

Je kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen

Van een weekendje weg tot een wereldreis en van een kampeervakantie tot een luxe rondreis Zuid-Afrika. Geen uren meer zoeken op internet, geen dikke stapels reisgidsen meer, maar het gemak van persoonlijke service zonder extra kosten.

Ik kom graag bij je thuis om jouw reiswensen door te spreken. Uiteraard is bellen of mailen ook mogelijk. ‘s Avonds en in het weekend ben ik eveneens bereikbaar om je vakantievragen te beantwoorden.

The Travel Club is de grootste onafhankelijke organisatie van Zelfstandige Reisadviseurs in Nederland. Geheel vertrouwd, want The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR. Hierdoor is de financiële zekerheid van je reis altijd gewaarborgd.

Ik werk samen met vrijwel alle Nederlandse touroperators en vertegenwoordig tevens verschillende Duitse en Belgische touroperators. Daarnaast beschikt onze organisatie over directe contacten met meer dan 150.000 hotels over de gehele wereld. Daardoor ontvang je een passend aanbod, in de meeste gevallen zelfs goedkoper dan via internet!

Hoe kom je met Linda in contact:

Website

E-mail

Partner Vrouwen in Business | Linda Rens