Laura van der Burgt

Fotograaf / Visual Storytelling

Mijn missie is het creëren van authentieke beelden die op het netvlies blijven hangen. Door emotie en verwondering in mijn foto’s te leggen hoop ik de aandacht van de kijker langer vast te houden, zijn of haar interesse te wekken.

Ik heb een opleiding afgerond aan de fotovakschool voor portret- en bedrijfsfotografie. Ik help je dan ook graag met sprekende foto’s voor je website en socials die perfect aansluiten bij wie je bent en de diensten die je levert. Ik zet je graag op de foto zoals je bent, sprankelend en echt zodat jouw klanten graag met je in zee gaan. Je kunt me altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek.

Om mensen te laten beleven hoe leuk fotografie is, organiseer ik smartphone workshops in de natuur. In zo’n 2,5 uur leer ik je de basisbeginselen van de smartphone fotografie, zoals het instellen van de camera en het maken van een aansprekende composities. Zonder ingewikkeld te doen over diafragma of sluitertijd, want de focus ligt juist op het genieten van wat je ziet en dit naar sfeervolle plaatjes te vertalen. Ook heel geslaagd als bedrijfsuitje.

Nog niet zo lang geleden heb ik mijn baan in de financiële sector verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Geen eenvoudige keuze, maar wel een hele toffe uitdaging. Om  die reden sluit ik me ook graag aan bij Vrouwen in Business. Ik geloof dat we, door te verbinden, elkaar kunnen ondersteunen en inspireren in het ondernemerschap.

Laura van der Burgt
06-26787906

Website: 
E-mail