Aankondigingen komende evenementen

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en gevarieerd. Zo hebben we de ene keer een interessante spreker en bezoeken we de andere keer het bedrijf van een van onze leden. Bij elk evenement is ruimte om te netwerken, nieuwe verbindingen aan te gaan en bestaande contacten te verstevigen. Op die manier nieuwe ideeën en mogelijke samenwerkingen.   

algemene leden vergadering

Maandagavond 23 mei.

Door de situatie zoals die afgelopen jaren was is het sinds juni 2019 geleden dat er stil is gestaan bij het reilen en zeilen van de vereniging Vrouwen in Business.

De tijd heeft ons hier en daar ingehaald en daarom houden maandag 23 mei 2022 de Algemene Ledenvergadering bij Schouwburg de Kring. Leuk detail is dat één van onze leden, Elise Langeveld daar eventmanager is.

Een mooi moment om samen eens te kijken waar we nu staan en wat we met elkaar afspreken voor de toekomst.

Het bestuur zal het jaarverslag presenteren en jullie meenemen in de plannen van de organisatie. Ook zal de kascommissie haar verslag uitbrengen over de bevindingen rondom de financiën en we kijken terug naar de activiteiten van afgelopen jaar.

Jullie inbreng wordt op prijs gesteld en geven ons handvaten om de komende tijd een gevarieerd programma samen te stellen. We hopen daarom dat jullie massaal gehoor geven aan deze uitnodiging.

Tijdens de Algemene ledenvergadering staat ook de bestuurssamenstelling op de agenda. Enkele bestuursfuncties zijn de afgelopen tijd onverwacht beschikbaar gekomen. Meer informatie hierover wordt tijdens de vergadering gedeeld.

Ook voor de commissies Marketing en Evenementen zijn we op zoek naar
ondersteuning. Denk hierbij o.a. aan het mede organiseren van evenementen en het bijhouden van sociale media. Heb je interesse om bij te dragen aan ‘Het zakelijke vrouwennetwerk’ Vrouwen in Business en wil je helpen onze ambities waar te maken? Laat het ons z.s.m. weten.
Mogelijk kunnen we je dan al tijdens de Algemene Leden Vergadering voordragen aan de leden.

Tijdens de paasbrunch op 13 april is Margrit Elmendorp van BrainCare, uit de stapel visitekaartjes, getrokken om deze avond een bedrijfspresentatie van ca 15 minuten te houden. We zijn benieuwd en gaan dit vaker doen.

Drie personen krijgen de gelegenheid een pitch te houden en we hebben ook een verrassing voor iemand in petto. Wie? Dat houden we nog even geheim.

Algemene Leden Vergadering

Datum Maandag 23 mei Aanvang 19.30u, inloop v.a. 19.00u
Locatie Schouwburg de Kring, Kerkstraat 1, 4702 HT Roosendaal
Parkeren Parkeergarage de Biggelaar tegenover de schouwburg. Reserveer hier je voordelige parkeerkaart
Kosten Gratis bubbel bij ontvangst. Overige drankjes voor eigen
rekening.

Kom jij je zegje doen?

geluid vrouwen in business

Zomerborrel

Vrijdagmiddag/avond 8 juli.

Plaats en tijd volgt.