Maandagavond 10 juni weer een inspirerende avond bij VIB

Vrouwen in Business

Deze keer is Ismène Elbers onze speciale gast!

Ismène zal een boeiende interactieve lezing geven in haar creatieve praktijk De Kunst CultuurCoach, waarbij we dieper ingaan op hoe vrouwen in het bedrijfsleven hun werkplezier kunnen vergroten en wat succesvol zijn in hun carrière betekent. En neemt ze je mee in haar eigen ervaringen.

Na haar lezing volgt een voor VIB ingerichte workshop in de vorm van een speciale groepsopstelling dit met behulp van de Bleuprint methode, begeleid door Ismène als gecertificeerd Blauwprint Coach.

De avond gevuld met koffie thee en lekkernijen begint om 19.30 tot 22.00. Inloop vanaf 19.15

Ismène: “Ik kijk er naar uit om samen met jullie ons gezamelijk ondernemerschap en persoonlijke groei te vieren tijdens deze inspirerende avond”

*Datum en Tijd:* Maandagavond 10 juni, van 19.30 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.15

*Locatie:* De Kunst CultuurCoach  Ismène Elbers, Markt 79-81 4701PC Roosendaal – Gratis Parkeren  Deelnemers die met de auto komen ontvangen informatie per mail                                                                                          

Wil je erbij zijn? Meld (geef in je mail aan of je met de auto komt) je dan snel aan, de plaatsen zijn beperkt. Wie het eerst komt wie het eerst maalt! Mocht je op de wachtlijst komen dan ontvang je hiervan bericht.