Bregje van Dongen

Your IT-Solutions | Oplossingen voor iedere website en webshop

Werkt je website net niet helemaal lekker, heb je een lastig probleem of ben je toe aan iets heel nieuws? Ik help je graag uit de brand. Ik denk namelijk graag mee en weet overal een oplossing op. Door mijn ruime ervaring in Magento, WooCommerce, Laravel, WordPress, Php en Asp.net kan ik helpen bij iedere vraag over een website of webshop.

Daarnaast draai ik ook mijn hand niet om voor het maken van koppelingen tussen pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een webshop die producten uit een ander systeem haalt of een onderzoeksbureau dat resultaten uit een systeem wil verwerken in hun eigen database.

Denk je nou: dat is precies wat ik nodig heb?
Bel me, stuur een appje of mail me. Ik ga graag voor je aan de slag!

Tel: 06 28 42 56 35

E-mail

Website

Partner Vrouwen in Businesss | Bregje van Dongen